Zdravo! Možete li da mi kažete kako mogu da zatražim posebnog Airbnb menadžera za naloge koji će mi pomagati u upravljanju mojim smeštajima i pružati mi podršku?
Optimizujte ponudu
Zatražite savete o konfigurisanju stranice ponude i uređenju prostora, uključujući fotografije, opise, sadržaje, održavanje i kućni red.
Prepiske
Istaknuto
Ja sam Tobi iz Akre u Gani.
Definitivno želim da unapredim svoj smeštaj i dobijem više korisnih informacija od iskusnih domaćina.
Trenutno je moja najveća briga da ostvarim što više rezervacija i da se moj smeštaj istakne, a da istovremeno gostima osiguram besprekorno iskustvo.
Slobodno mi recite šta mogu da uradim da poboljšam svoj smeštaj.
Evo linka ka smeštaju: airbnb.com/h/edencourt
Zdravo! Domaćin sam već nekoliko godina i obično imam mnogo posla u Tusonu kada se vreme ohladi, ali ova sezona je počela užasno i nemam NIKAKVE rezervacije. Zato sam pomislila da podelim svoj smeštaj i zamolim članove zajednice za komentare/ideje.
Link ka objektu je ovde…
airbnb.com/h/tucson-adobe
Hvala
Deril
Zdravo, članovi zajednice,
Ovo je zaista izazov. Stalno se obraćam podršci za superdomaćine zbog ovog problema.
Kada pretražujem grad u kom se nalazi moj smeštaj, apartman se prikazuje ispod njega, a prikazuje se i susedni grad.
Moj apartman ima turističku dozvolu do 2027. godine, ali veb-sajt mi ne dozvoljava da rezervišem apartman na manje od 10 dana. Šta treba da uradim?
Zdravo, ,
Jeste li proverili u podešavanjima da li postoji nešto u vezi sa minimalnim brojem noćenja? Ovaj članak objašnjava kako da 👉️ Odredite minimalan i maksimalan broj noćenja za svoj smeštaj, što bi vam moglo pomoći.
Javite nam da li vam ovo pomaže da rešite problem ili vam treba još saveta!
Zdravo. Može li neko da mi pomogne, molim vas? Gost mi je dao utisak sa 1 zvezdicom. (Prvi utisak koji nije sa 5 zvezdica od 45 utisaka.) U suštini, to je bila odmazda zbog zahteva za nadoknadu štete. Airbnb je nije uklonio… Samo je odbio bez ikakvog razloga. Može li neko da mi kaže šta da radim povodom toga? Želela bih da se ova prva ocena od 1 zvezdice ukloni. Hvala.
, da bi Airbnb razmotrio uklanjanje utiska zbog odmazde, važno je da dokažete da je on bio direktna reakcija na naplatu ili na to što je gost proglašen odgovornim za štetu.
Airbnb-ova podrška analizira činjenice i hronologiju događaja. Zato predlažem da pratite ove korake:
1. Organizujte hronologiju događaja, prikupite tačne datume i vreme: odlaska gosta; podnošenja zahteva za nadoknadu štete u okviru AirCover-a/Centra za posredovanje; objavljivanja ocene od 1 zvezdice.
Potrebno je uložiti žalbu insistirajući na pojmu „odmazda u vidu komentara“ (retaliatory review) i prikazujući hronologiju (zahtev za nadoknadu štete podnet pre njenog komentara). To je, a priori, zvanični razlog za poništenje prema pravilniku.
S druge strane, ako dobiješ drugo odbijanje, to je već komplikovanije…
Upravo to mi se dešava: sama savetnica iz službe za podršku mi je rekla da podnesem zahtev za odštetu. Kada sam joj objasnila da bih radije sačekala kraj perioda ocenjivanja kako bih izbegla osvetnički komentar, uverila me je da su te ocene uklonjene.
Ovo traje već više od mesec dana, uprkos tome što tražim da ponovo preslušaju telefonski snimak koji dokazuje da sam samo sledila uputstva službe za podršku. Veoma sam ljuta.
Uključite se u razgovor
Forum na kome domaćini iz svih krajeva sveta mogu da traže savete, dele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mestu.
Dobro veče,
Upravo sam dobio upozorenje od Airbnb-a jer mi je jedan gost dao utisak sa 3 zvezdice. I da sam možda naveo neistine u svom oglasu.
Želim odmah da razjasnim ovu situaciju;
I meni je već stiglo kod ocene od 4 zvezdice – „Pogledaj šta možeš da poboljšaš“, iako 4 zvezdice znače „veoma dobro“. Sve je to automatizovano.
Zdravo, @Danielle402
.
Slažem se sa @Emilie1 i znajte da domaćini koji imaju komentar sa 4*, odnosno „veoma dobro“, dobijaju potpuno isti automatski imejl. I to je takođe veoma obeshrabrujuće!
Ako smo ikada imali bilo kakvu sumnju, jedina prihvatljiva ocena za Airbnb je ocena od 5*. Svaka ocena ispod toga dovodi do ovog upozorenja.
Zdravo svima,
Nadam se da je neko ovde doživeo nešto slično i da može da mi pruži neki savet.
Nedavno sam kupila seosku kuću, u avgustu, i kreirala svoj smeštaj na Airbnb-u ubrzo nakon što sam postala vlasnica. Otprilike pet dana nakon što je smeštaj objavljen, dobila sam obaveštenje o uklanjanju na čekanju u kom je pisalo da se moj objekat smatra dupliranim smeštajem.
Zdravo, @Guillaume1214
.
Mogu da zamislim koliko ste frustrirani! Nikad nisam čuo da je smeštaj za koji je utvrđeno da nije duplikat mogao ponovo da se ponudi, a zatim da opet bude suspendovan!!
Obavestiću nekoliko menadžera zajednice da vidim da li mogu da vam pomognu u vezi sa vašom situacijom i da bar postignu da je ponovo razmotri odgovarajući tim. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca
Nadam se da će ovo brzo biti rešeno, Giljome🤞
Žoel
Ja sam Tobi iz Akre u Gani.
Definitivno želim da unapredim svoj smeštaj i dobijem više korisnih informacija od iskusnih domaćina.
Trenutno je moja najveća briga da ostvarim što više rezervacija i da se moj smeštaj istakne, a da istovremeno gostima osiguram besprekorno iskustvo.
Slobodno mi recite šta mogu da uradim da poboljšam svoj smeštaj.
Drago mi je da smo se upoznali.
Možda bi bilo najbolje da ne objavljujete svoju lozinku za Wi-Fi ni snimak ekrana Netflix-a.
Zdravo, Tobije
Izgleda lepo, ali izgleda namešteno i kao da je obrađeno veštačkom inteligencijom. Izvini ako grešim. Nekoliko stvari: zašto ljudi ne slikaju sa razvučenim zavesama, kada je prostor ispunjen svetlošću, i zašto ne isključe televizor?
Opisano je da imate 3 spavaće sobe i 3,5 kupatila, ali u vašem kratkom opisu piše: 2 spavaće sobe i 2,5 kupatila, i vi se ponavljate. Neka bude kraće. Dosadilo mi je na pola i prestala sam da čitam.