Pružanje sjajnog gostoprimstva

Podelite najbolje primere dobre prakse za izuzetno gostoprimstvo, uključujući dopisivanje, iskustvo gostiju i utiske.

Oznake foruma

Prepiske

Ben-Nasser
@Bennasser•Francuska

Pozdrav svima 👋

Imam utisak da su danas čist smeštaj, dobra lokacija i usklađenost sa oglasom… gotovo postali minimum koji se očekuje.

Čini se da se ono što zaista čini razliku sve više svodi na nešto drugo:

komunikacija, predviđanje, brzina reagovanja, pažnja posvećena gostu i način rešavanja nepredviđenih situacija.

Izaberite reakciju
Tuija
@Tuija2•Finska

ii

Izaberite reakciju
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Žaneiro, Brazil

U Brazilu je postalo moderno tražiti raniju prijavu i kasniju odjavu, a ako to ne dozvolite, to postaje razlog za ocenu 3.

Izaberite reakciju
Ryan
@Ryan4504•San Diego, Kalifornija

Imam stanara koji provlači kabl za punjenje električnog vozila kroz kuhinjski prozor da bi punio svoj Tesla automobil. Kako da to regulišem?

Izaberite reakciju
Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albanija

Zdravo svima! 👋

Ja sam novi domaćin iz Tirane u Albaniji i voleo bih da se povežem sa iskusnijim domaćinima i dobijem iskrene komentare.

Počeo sam da ugošćavam pre oko 45 dana i trenutno upravljam nekoliko apartmana koji se nalaze u blizini Međunarodnog aerodroma Tirana. Apartmani su uglavnom namenjeni kraćim boravcima, putnicima koji putuju preko aerodroma, parovima, porodicama i gostima koji posećuju Albaniju.

Izaberite reakciju
Julio
@juliocramirez•Meksiko Siti, Meksiko

Ima gostiju koji su rezervisali kod mene i iz nekog razloga koji je van moje kontrole ne dolaze ili ne ulaze u smeštaj. Problem je u tome što pišu zlonamerne i frustrirane utiske. Mislim da, ako ne koriste smeštaj, ne bi trebalo da pišu utiske jer time štete domaćinima.

Izaberite reakciju
Juan Barros
@Juanbarros•Medeljin, Kolumbija

Zdravo, . U tom slučaju možete preko službe podrške da zatražite od Airbnb-a da ukloni tu recenziju jer nije u skladu sa pravilima.

Srdačan pozdrav,

Huan

Izaberite reakciju

Uključite se u razgovor

Forum na kome domaćini iz svih krajeva sveta mogu da traže savete, dele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mestu.

Alexis
@Alexandre308•Monpelje, Francuska

Pozdrav zajednici,

Superdomaćin sam od 2013. godine i našao sam se u apsurdnoj situaciji sa korisničkom podrškom.

Činjenice: Nakon prevremenog odlaska jedne putnice (Veronike) u sredu, 30. septembra (za 3 neiskorišćena noćenja), služba podrške je izvršila povraćaj novca u iznosu od 300 €.

Izaberite reakciju
Helen
@Helsi247•Bristol, Ujedinjeno Kraljevstvo

Jeste li se složili da gost može da ode ranije tako što će promeniti datume, pa da ima pravo na refundiranje van vaših pravila otkazivanja?

Ako je tako, onda ste u pravu – datumi su trebalo da budu otvoreni.

Zašto je gost odlučio da ode ranije?

Izaberite reakciju
Rosa María
@Rosa_MarIA2601•Španija

Dobar dan, privremeno sam sakrio svoj oglas, ali sada kada sam ga ponovo aktivirao, ne mogu da vidim istoriju rezervacija. U odeljku DANAS više se ne prikazuje opcija SVE MOJE REZERVACIJE. Kako mogu to da rešim?

Pozdrav

Izaberite reakciju
Federico
@Federico1439•Rim, Italija

Ja sam iskusan pomoćni domaćin sa bogatim iskustvom u upravljanju prijemom gostiju i brigom o njima. Nudim vam svoju pomoć u operativnom upravljanju vašim apartmanima, posebno u sledećim zadacima:

• Prijava lično i doček: doček, predaja ključeva i detaljno objašnjenje o kući i kvartu

• Odjava i inspekcija: upravljanje odjavama, provera stanja objekta i sadržaja pre ponovnog sređivanja.

• Fleksibilnost i dostupnost: upravljanje kašnjenjima gostiju i pružanje podrške u slučaju bilo kakvih hitnih situacija tokom boravka.

• Komunikacija sa timom za čišćenje: brza koordinacija kako bi se osiguralo da objekat uvek bude besprekoran između dva gosta.

Radim u Rimu (idealno u centru Rima)

Izaberite reakciju