Dobar dan svima! Ovo je moje prvo iskustvo kao domaćina. Biću vam zahvalan na svim preporukama, idejama, predlozima i savetima.
Nov(a) u ugošćavanju
Započnite svoje putovanje uz savete i smernice za prve rezervacije i goste.
Prepiske
Istaknuto
Zdravo svima,
Ja sam Letisija, Airbnb superdomaćin već 14 godina ove godine 😃 Dočekujemo putnike u našem domu, kao porodica, u jednom selu na jugozapadu Francuske 🇫🇷🍇🌞🏡🏰
Obožavam umetnost i putovanja, ali i gastronomiju i fudbal, da, da ⚽️ Napred Zeleni 💚💚💚
Već pet godina svoje slobodno vreme posvećujem volonterskom vođenju zajednice Airbnb domaćina u mom departmanu na jugozapadu, čiji sam lider.
Ako još niste imali priliku da prisustvujete nekom od susreta domaćina u svojoj lokalnoj zajednici, pozivam vas da to učinite – to je veoma lepo iskustvo razmene i dobar način da upoznate druge domaćine na svom području. (Korisne informacije su objavljene na stranicama klubova)
Kad god je to moguće, ovde delim nekoliko preporuka zasnovanih na mom iskustvu i mojim interesovanjima.
Jedva čekam da saznam nešto više o vama i da nastavimo da pomažemo jedni drugima.
A sada vi recite nama:
Ko ste vi?
Gde ste domaćini 🇫🇷🇧🇷🇮🇹?
Koje su vaše omiljene teme?
Kako možemo da vam pomognemo?
Vidimo se uskoro 😃
P.S. Pokazaću vam nešto od svoje umetnosti 🎨
Zdravo svima, lepo je ponovo biti ovde i imati novi prostor gde svi možemo da se povežemo :-)
Pozdrav svima iz Rima :-D
Dobar dan,
Upravljam smeštajnim objektom u Remsu i trenutno tražim pouzdanu osobu koja bi mogla da pruža usluge čišćenja.
Ko bi mogao da mi pomogne u vezi sa ovom potragom?
Zdravo, ima li nekoga u Jermeniji?
Zdravo! Ja sam nova, upravo sam objavila svoj oglas i zanima me kako mogu da naplatim i dodam troškove čišćenja koji se ponekad naplaćuju na Airbnb-u. Da li se to radi odvojeno? Ili bi to trebalo da bude deo početne cene koju neko navede kao cenu? Mnogo vam hvala na smernicama!
Na Airbnb-ju možete da dodate naknade za čišćenje, naknade za kućne ljubimce i naknade za dodatne goste tamo gde određujete cenu, raspoloživost i slično.
Zdravo, Katerina 💞Drago mi je što si mi rekla šta te muči. Ja sam dodala naknadu za čišćenje od 60 evra, dodatni smeštaj za goste nakon 2 osobe 24 evra, psi su dobrodošli uz naknadu od 25 evra, maksimalno 2 psa. Meni je to funkcionisalo, bar zato što je moja kuća prilično velika, a smatram i da se za čišćenje zaista može naplatiti dodatna naknada. Upoređujem to sa situacijom kada bih angažovala čistačicu – možda ne bih mogla da je dobijem po ceni koja je navedena u objavi kada bi neko spolja obavljao isti posao. Meni je to bar funkcionisalo i ne verujem da je to uticalo na rezervacije. Ja sam domaćin u Finskoj i bilo mi je drago da čujem za vaš slučaj.💞Sve najbolje i dodajte naknadu za čišćenje.🤗Srdačan pozdrav, Tuija
Uključite se u razgovor
Forum na kome domaćini iz svih krajeva sveta mogu da traže savete, dele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mestu.
Zdravo, nov sam na Airbnb-u.
Nedavno sam video objavu u vezi sa promenama za decu mlađu od 12 godina i kako je to navedeno… Može li neko da mi pomogne da nađem tu objavu? Hvala vam.
Možda je ovo ono što tražite?!
Zdravo, vodim 2 Airbnb smeštaja u Angusu u Škotskoj. Tražim pomoć oko nekih čišćenja koja ne mogu sama da obavim. Može li neko da preporuči lokalne osobe koje se bave čišćenjem ili možda pomoćnog domaćina sa kojim možemo da se međusobno pomažemo oko čišćenja? Hvala, Rona