naknade Airbnb-a
Razvijajte svoju delatnost ugošćavanja
Razgovarajte o načinima da proširite poslovanje, uključujući upravljanje kalendarom, sezonske tendencije, usklađenost sa propisima i zajedničko ugošćavanje.
Prepiske
naknade Airbnb-a
Zdravo, Airbnb zajednico,
Posedujem izvanrednu jedinicu za kratkoročno iznajmljivanje u Sijetlu u Vašingtonu sa prelepim nameštajem i kuhinjskim priborom. Imam ocenu od 4,9 zvezdica za udobnost i sadržaje koje nudim gostima. Zbog drugih životnih okolnosti, odlučio sam da prekinem sa izdavanjem na kraće i želim da prodam nameštaj. Ako ste novi domaćin koji želi da uredi svoj smeštaj na Airbnb-u, možete da nabavite kvalitetan nameštaj po dobroj ceni.
Javite mi se.
Zdravo svima!
Živim u Argentini i primam uplate na račun u argentinskim pezosima. Sa kojim nikada nisam imao problema, do sada.
Dobio sam procenat uplate, ali ne i celokupan iznos za jedan boravak.
Da li je rezervacija za više od 28 noćenja?
Uključite se u razgovor
Forum na kome domaćini iz svih krajeva sveta mogu da traže savete, dele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mestu.
Pokušavam da saznam kako Airbnb izračunava naknadu za čišćenje. 14 Dobra cena je sve u poređenju sa kraćim boravcima naspram dužih boravaka.
U smeštaj možete da dodate 2 naknade za čišćenje, jednu za kraće boravke (najviše 2 noćenja) i jednu za duže boravke.
Naknada za čišćenje mora da obuhvata i naknadu za domaćina od 15,5%.
Dobar dan, trenutno sam domaćin fizičko lice i sada imam SIRET broj, pa želim da ažuriram svoj profil i pređem u status profesionalnog domaćina. Aktivirao sam tu funkciju u odeljku „Alati za profesionalne domaćine“. Ništa se ne dešava, ne prikazuje mi se meni „Podaci o preduzeću“.
Kako da to uradim? Hvala na pomoći.
Zdravo svima,
Tražim pomoć domaćina koji su se već našli u ovakvoj situaciji, jer sam posle više od mesec dana i oko 15 sagovornika u Airbnb-ju i dalje u ćorsokaku.
Pre ovog incidenta, moj smeštaj je imao ocenu 5/5 i imao sam samo ocene sa 5 zvezdica.