Razvijajte svoju delatnost ugošćavanja

Razgovarajte o načinima da proširite poslovanje, uključujući upravljanje kalendarom, sezonske tendencije, usklađenost sa propisima i zajedničko ugošćavanje.

Oznake foruma

Prepiske

Murielle
@Emceee•Francuska

naknade Airbnb-a

Izaberite reakciju
Murielle
@Emceee•Francuska

naknade Airbnb-a

Izaberite reakciju
Tina
@Tina13965•Sjedinjene Američke Države

Zdravo, Airbnb zajednico,

Posedujem izvanrednu jedinicu za kratkoročno iznajmljivanje u Sijetlu u Vašingtonu sa prelepim nameštajem i kuhinjskim priborom. Imam ocenu od 4,9 zvezdica za udobnost i sadržaje koje nudim gostima. Zbog drugih životnih okolnosti, odlučio sam da prekinem sa izdavanjem na kraće i želim da prodam nameštaj. Ako ste novi domaćin koji želi da uredi svoj smeštaj na Airbnb-u, možete da nabavite kvalitetan nameštaj po dobroj ceni.

Javite mi se.

Izaberite reakciju
Florencia
@Florencia234•Buenos Ajres, Argentina

Zdravo svima!

Živim u Argentini i primam uplate na račun u argentinskim pezosima. Sa kojim nikada nisam imao problema, do sada.

Dobio sam procenat uplate, ali ne i celokupan iznos za jedan boravak.

Izaberite reakciju
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Da li je rezervacija za više od 28 noćenja?

Izaberite reakciju

Uključite se u razgovor

Forum na kome domaćini iz svih krajeva sveta mogu da traže savete, dele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mestu.

Mark
@Mark1322•Jewett, Teksas

Pokušavam da saznam kako Airbnb izračunava naknadu za čišćenje. 14 Dobra cena je sve u poređenju sa kraćim boravcima naspram dužih boravaka.

Izaberite reakciju
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

U smeštaj možete da dodate 2 naknade za čišćenje, jednu za kraće boravke (najviše 2 noćenja) i jednu za duže boravke.

Naknada za čišćenje mora da obuhvata i naknadu za domaćina od 15,5%.

Izaberite reakciju
Lenaick
@Lénaïck•Francuska

Dobar dan, trenutno sam domaćin fizičko lice i sada imam SIRET broj, pa želim da ažuriram svoj profil i pređem u status profesionalnog domaćina. Aktivirao sam tu funkciju u odeljku „Alati za profesionalne domaćine“. Ništa se ne dešava, ne prikazuje mi se meni „Podaci o preduzeću“.

Kako da to uradim? Hvala na pomoći.

Izaberite reakciju
Ilhan
@IlhanGok•Cornimont, Francuska

Zdravo svima,

Tražim pomoć domaćina koji su se već našli u ovakvoj situaciji, jer sam posle više od mesec dana i oko 15 sagovornika u Airbnb-ju i dalje u ćorsokaku.

Pre ovog incidenta, moj smeštaj je imao ocenu 5/5 i imao sam samo ocene sa 5 zvezdica.

Izaberite reakciju