Dvosoban stan u @Sautemptonu. Dostupno je mnogo sadržaja: 2 bračna kreveta, vrhunska posteljina, TV, kuhinjski setovi, lonci, tanjiri, tiganji.
Kafić zajednice
Povežite se sa drugim domaćinima, razmenjujte iskustva, uživajte u ležernom ćaskanju i odajte priznanje uspesima!
Prepiske
Istaknuto
Zdravo svima,
Jeste li ikada poželeli da imate prostor u kom biste mogli da razgovarate o jedinstvenim situacijama koje se javljaju tokom ugošćavanja? Krug domaćina je upravo za to.
👉Idite na bočnu traku Foruma zajednice, kliknite na „Krug domaćina“ i kliknite na dugme „Pridruži se“ da biste dobili pristup. Ako ne kliknete na „Pridruži se“, nećete moći da vidite razgovore niti da učestvujete u njima (ili možete da kliknete ovde da biste videli Krug domaćina.)
Napomena: Diskusije iz ovog prostora neće se pojavljivati u rezultatima pretrage na internetu!
Pridružite nam se!
Srdačan pozdrav,
Bumika
Ovo je razgovor koji sam pokrenuo ovde na CC-u pre nekoliko godina. Nedavno sam imao kontakt sa istaknutim australijskim zabavljačem u okviru Festivala umetnosti u Adelaidi i to me je vratilo na ovu staru objavu… Koga biste voleli da ugostite?
Kad biste imali priliku, koga biste na ovoj planeti najviše voleli da ugostite… i zašto?
Počeću tako što ću reći da bi moj bio Skot Nison!
Skot je sa roditeljima emigrirao iz Škotske u Australiju 1964. godine, kada je imao 5 godina. Doselili su se ovde, u Južnu Australiju, i nastanili se u predgrađu Adelaida, Elizabetu, udaljenom oko 30 minuta od mesta gde ja živim.
Nakon neuspešnog pokušaja školovanja, Skot se pridružio mreži bioskopa Clifford Theatres i dostavljao filmske trake različitim bioskopima Clifford Theatres širom grada. Napredovao je u filmskoj industriji ovde u Australiji do te mere da je 1986. godine postao direktor distribucije kompanije Twentieth Century Fox u Australiji. Privukao ga je Twentieth Century Fox u SAD i preselio se tamo 1993. godine kao potpredsednik marketinga i na kraju je napredovao do pozicije predsednika kompanije Twentieth Century Fox.
Godine 2003. tražili su ga da postane predsednik kompanije Sony Entertainment i između promena pozicija otišao je na odmor u Pnom Pen u Kambodži.
Tokom svojih putovanja slučajno je završio na gradskoj deponiji i bio je zapanjen prizorom stotina dece, čak i četvorogodišnjaka, koja su prebirala po smeću tražeći bilo šta što bi moglo da pomogne njihovim porodicama da prežive.
Napustio je Kambodžu i preuzeo svoju funkciju u kompaniji Sony, ali su ga stalno proganjale misli o toj deci na deponiji u Pnom Penu, pa je posle 3 meseca prodao sve što je imao u Los Anđelesu, preselio se u Kambodžu i osnovao Kambodžanski fond za decu, koji sada školuje preko 2.000 dece i brine o 20.000 porodica.
Ko to radi........ odbija najmoćniju poziciju u svetskoj industriji zabave i poklanja sebe i svoj život onima koji su u nepovoljnom položaju.
Skot sada ima 67 godina i oličenje je osobe kakva bih voleo da budem, a kad bih imao tu jednu priliku, voleo bih da provedem veče ili dva sa Skotom i saznam šta ga je učinilo tako divnom osobom!
Živeli......Rob
Deo aktuelnog jesenjeg ažuriranja su mape na kojima možete da vidite svoja putovanja, kao i putovanja svojih prijatelja. Tamo možete odmah da vidite da li im se dopao smeštaj i kako su ga ocenili:
Jeste li već pogledali i otkrili nešto zanimljivo?
Ka Connections-u: https://www.airbnb.de/users/profile/connections-map
Kad već pominješ kafu, imaš u meni saveznika.
Zdravo svima,
Jeste li ikada poželeli da imate prostor u kom biste mogli da razgovarate o jedinstvenim situacijama koje se javljaju tokom ugošćavanja? Krug domaćina je upravo za to.
👉Idite na bočnu traku Foruma zajednice, kliknite na „Krug domaćina“ i kliknite na dugme „Pridruži se“ da biste dobili pristup. Ako ne kliknete na „Pridruži se“, nećete moći da vidite razgovore niti da učestvujete u njima (ili možete da kliknete ovde da biste videli Krug domaćina.)
Ja sam za! 🙌🏼🫡❤️
Zaista podstičemo domaćine da se pridruže krugu domaćina i učestvuju u njemu – zajedno mnogo toga učimo.
Radujem se razmeni 😉
Uključite se u razgovor
Forum na kome domaćini iz svih krajeva sveta mogu da traže savete, dele preporuke i razvijaju svoje poslovanje – sve na jednom mestu.
Ćao svima, došla sam ovde da podelim svoje nedavno iskustvo kao Airbnb superdomaćin sa stažom od 2 godine. Pre oko 3 nedelje sam imao gosta koji je poplavio moj dom tokom svog boravka. Sve sam dokumentovala (sa oznakama vremena i datuma) i poslala Airbnb-u. Potrošila sam preko 7000 USD na popravku kuće (uz overene fakture/priznanice), a Airbnb nije NIŠTA preduzeo po mom zahtevu od 24. septembra 2024. Sada kasnim sa otplatom hipoteke, jer sam potrošila većinu svoje ušteđevine na popravku doma nakon što ga je gost poplavio, a čak i nakon što sam to saopštila dvojici različitih menadžera, i dalje nema nikakvog odgovora u vezi sa mojim zahtevom. Ako se nađete u situaciji u kojoj je došlo do štete, NEMOJTE odmah da plaćate popravku štete (ako je to moguće). Zatražite procenu, blokirajte dane i podnesite zahtev za nadoknadu štete i gubitka mogućnosti korišćenja. Nemojte biti kao ja, jer sada postoji mogućnost da ovog meseca izgubim kuću zbog toga što nemam sredstva za otplatu hipoteke. A sve to zato što je gost poplavio moj dom, a Airbnb nije učinio ništa da reši pitanje novca koji sam potrošio ILI dana koje sam propustio tokom popravki. O tome ću pisati i na svojim društvenim mrežama, da bi ljudi bili svesni da Airbnb pruža malo ili nimalo zaštite u delatnosti u kojoj postoji velika verovatnoća nastanka štete. Razmatram VRBO i možda ću prebaciti svoje poslovanje na tu platformu, ako, naravno, uspem da nađem način da zadržim svoj dom.
Dobar dan, ja sam Dome, domaćin garsonjere u Saronu već 2 godine.
Domaćin sam i imam posao koji mi oduzima mnogo vremena.
Prihvatao sam direktne rezervacije od ljudi sa dobrim ocenama na platformi kako bih povećao broj boravaka.
Zdravo, , kao i ja! 😊
-kalendar
-dostupnost