Dobro veče,
Upravo sam dobio upozorenje od Airbnb-a jer mi je jedan gost dao utisak sa 3 zvezdice. I da sam možda naveo neistine u svom oglasu.
Želim odmah da razjasnim ovu situaciju;
Ponovo sam pogledao svoj oglas, ali ono što gospođa Vendelina piše o krevetu na sprat, da je veoma uzak, takođe je tačno, jer se radi o minijaturnoj kući i u opisu je jasno navedeno da su dimenzije kreveta na sprat 70 cm X 200 cm. Dakle, gospođa je to mogla da zna.
Ona navodi da je smatrala da je ovo preskupo za ono što je dobila. To je njeno mišljenje, ali ja sam u rangu drugih malih kuća i nudim kućicu u savršenom stanju, koja je hvaljena zbog urednosti i toga što je tako čista.
Mislim da se gospođa oseća pomalo uvređeno zato što nije mogla da uđe u kućicu ranije od vremena navedenog u mom oglasu. Pružila sam joj priliku, ali ona nije želela da plati više za to. Samo nije uzela u obzir da sam morao da promenim raspored čistačice kako bih joj udovoljio.
Takođe želim da napomenem da je ova stanarka rezervisala smeštaj za svoju odraslu decu, a ona sama ima brvnaru 3 mesta dalje u okviru kompleksa. Praktično smo komšije.
Zato mi je zaista žao što mi je dala 3 zvezdice, ali to je njeno mišljenje.
Ono što smatram neopravdanim jeste to što me Airbnb kritikuje, iako u mom oglasu nema neistina. Sve što je navedeno je prisutno. A kućica je u savršenom stanju!
Stoga bih želeo da vas uputim na moje druge goste koji su takođe napisali recenziju.
Voleo bih da ovde vidim odgovor Airbnb-a na ovo.
Rado iznajmljujem preko vas i nadam se da će se to često dešavati.
Unapred Vam se mnogo zahvaljujem na pomoći.
Srdačan pozdrav,
Danijel Sterke
Bosplekkie