Airbnb-ov zvanični prostor za domaćine

Zatražite savete, delite preporuke i odajte priznanje uspesima – sve na jednom mestu.

Diskusija

1 odgovor

Susan
@Susan6573•Ujedinjeno Kraljevstvo

Zdravo, Tobije

Izgleda lepo, ali izgleda namešteno i kao da je obrađeno veštačkom inteligencijom. Izvini ako grešim. Nekoliko stvari: zašto ljudi ne slikaju sa razvučenim zavesama, kada je prostor ispunjen svetlošću, i zašto ne isključe televizor?

Opisano je da imate 3 spavaće sobe i 3,5 kupatila, ali u vašem kratkom opisu piše: 2 spavaće sobe i 2,5 kupatila, i vi se ponavljate. Neka bude kraće. Dosadilo mi je na pola i prestala sam da čitam.

I velika zamerka – prestanite sa emotikonima, oni su detinjasti i otežavaju čitanje.

Prepravio bih vaš kratak opis, uklonio ponavljanja, luksuz / udobnost / profinjenost i ispravio nedoslednost u vezi sa spavaćim sobama, jer piše da ima 2 spavaće sobe, a zatim da ima 3 odvojene spavaće sobe.

Dobro došli u apartmane Eden Court, moderan, potpuno opremljen apartman sa 2 spavaće sobe i 2,5 kupatila u ulici Nmai-Adjiriganor u Ist Legonu, u Akri.

To je udoban drugi dom, idealan za porodice, poslovne putnike i goste koji posećuju Akru.

Stan ima:

• Otvoreni, klimatizovani dnevni boravak i trpezarija
  • Pametni televizor sa aplikacijama za zabavu
  • Potpuno opremljenu modernu kuhinju sa aparatima, posuđem za kuvanje i posuđem za posluživanje
  • Besplatna kafa i osnovne namirnice za doručak
  • Dve udobne spavaće sobe sa bračnim krevetima veličine „queen“, klima-uređajima, pametnim televizorima i čistom posteljinom
  • Dva kupatila sa sanitarijama plus praktičan toalet za goste
  • Besplatan parking
  • Pristup žici za sušenje veša u dvorištu

Da bismo vam olakšali boravak u Akri, nudimo i sledeće: prevoz sa aerodroma i privatne obilaske grada

Napomena: U vaš boravak je uključen početni iznos za komunalije koji pokriva struju, vodu, gas i gorivo za generator; možda će se naplaćivati dodatna naknada. Tu je i rezervni agregat za slučaj nestanka struje. Ako imate bilo kakvih pitanja o komunalijama ili korišćenju generatora pre rezervacije, obratite nam se.

Nadam se da će vam ovo biti korisno.

Nek' vas sreća prati i sve najbolje

Suzan 🙂

1 odgovor4. okt.
Izaberite reakciju
Toby
@EdenStayz•Ujedinjeno Kraljevstvo

Hvala, Suzan. Zamolila sam pomoćnog domaćina da se pobrine za opise smeštaja i na tome sam i ostala. Nisam videla sve te dodatne formulacije i protivrečnosti. Vaš odgovor je bio koristan.

4. okt.
Izaberite reakciju

Više iz zajednice Optimize your listing

Luis Angel
@LuisAngel•Kanada

Zdravo! Možete li da mi kažete kako mogu da zatražim posebnog Airbnb menadžera za naloge koji će mi pomagati u upravljanju mojim smeštajima i pružati mi podršku?

Mark
@Mark6458•Montclair, Nju Džerzi

Zdravo, članovi zajednice,

Ovo je zaista izazov. Stalno se obraćam podršci za superdomaćine zbog ovog problema.

Kada pretražujem grad u kom se nalazi moj smeštaj, apartman se prikazuje ispod njega, a prikazuje se i susedni grad.

Susedni grad nije destinacija na koju ljudi žele da idu.

Kako mogu da prosledim ovo na viši nivo i rešim problem?

Hvala!

Mark

Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, Španija

Moj apartman ima turističku dozvolu do 2027. godine, ali veb-sajt mi ne dozvoljava da rezervišem apartman na manje od 10 dana. Šta treba da uradim?

Frankie
@Frankie144•Los Anđeles, Kalifornija

Zdravo. Može li neko da mi pomogne, molim vas? Gost mi je dao utisak sa 1 zvezdicom. (Prvi utisak koji nije sa 5 zvezdica od 45 utisaka.) U suštini, to je bila odmazda zbog zahteva za nadoknadu štete. Airbnb je nije uklonio… Samo je odbio bez ikakvog razloga. Može li neko da mi kaže šta da radim povodom toga? Želela bih da se ova prva ocena od 1 zvezdice ukloni. Hvala.

Daniëlle
@Danielle402•Holandija

Dobro veče,

Upravo sam dobio upozorenje od Airbnb-a jer mi je jedan gost dao utisak sa 3 zvezdice. I da sam možda naveo neistine u svom oglasu.

Želim odmah da razjasnim ovu situaciju;

Ponovo sam pogledao svoj oglas, ali ono što gospođa Vendelina piše o krevetu na sprat, da je veoma uzak, takođe je tačno, jer se radi o minijaturnoj kući i u opisu je jasno navedeno da su dimenzije kreveta na sprat 70 cm X 200 cm. Dakle, gospođa je to mogla da zna.

Ona navodi da je smatrala da je ovo preskupo za ono što je dobila. To je njeno mišljenje, ali ja sam u rangu drugih malih kuća i nudim kućicu u savršenom stanju, koja je hvaljena zbog urednosti i toga što je tako čista.

Mislim da se gospođa oseća pomalo uvređeno zato što nije mogla da uđe u kućicu ranije od vremena navedenog u mom oglasu. Pružila sam joj priliku, ali ona nije želela da plati više za to. Samo nije uzela u obzir da sam morao da promenim raspored čistačice kako bih joj udovoljio.

Takođe želim da napomenem da je ova stanarka rezervisala smeštaj za svoju odraslu decu, a ona sama ima brvnaru 3 mesta dalje u okviru kompleksa. Praktično smo komšije.

Zato mi je zaista žao što mi je dala 3 zvezdice, ali to je njeno mišljenje.

Ono što smatram neopravdanim jeste to što me Airbnb kritikuje, iako u mom oglasu nema neistina. Sve što je navedeno je prisutno. A kućica je u savršenom stanju!

Stoga bih želeo da vas uputim na moje druge goste koji su takođe napisali recenziju.

Voleo bih da ovde vidim odgovor Airbnb-a na ovo.

Rado iznajmljujem preko vas i nadam se da će se to često dešavati.

Unapred Vam se mnogo zahvaljujem na pomoći.

Srdačan pozdrav,

Danijel Sterke

Bosplekkie