Zdravo, Tobije
Izgleda lepo, ali izgleda namešteno i kao da je obrađeno veštačkom inteligencijom. Izvini ako grešim. Nekoliko stvari: zašto ljudi ne slikaju sa razvučenim zavesama, kada je prostor ispunjen svetlošću, i zašto ne isključe televizor?
Opisano je da imate 3 spavaće sobe i 3,5 kupatila, ali u vašem kratkom opisu piše: 2 spavaće sobe i 2,5 kupatila, i vi se ponavljate. Neka bude kraće. Dosadilo mi je na pola i prestala sam da čitam.
I velika zamerka – prestanite sa emotikonima, oni su detinjasti i otežavaju čitanje.
Prepravio bih vaš kratak opis, uklonio ponavljanja, luksuz / udobnost / profinjenost i ispravio nedoslednost u vezi sa spavaćim sobama, jer piše da ima 2 spavaće sobe, a zatim da ima 3 odvojene spavaće sobe.
Dobro došli u apartmane Eden Court, moderan, potpuno opremljen apartman sa 2 spavaće sobe i 2,5 kupatila u ulici Nmai-Adjiriganor u Ist Legonu, u Akri.
To je udoban drugi dom, idealan za porodice, poslovne putnike i goste koji posećuju Akru.
Stan ima:
- Otvoreni, klimatizovani dnevni boravak i trpezarija
- Pametni televizor sa aplikacijama za zabavu
- Potpuno opremljenu modernu kuhinju sa aparatima, posuđem za kuvanje i posuđem za posluživanje
- Besplatna kafa i osnovne namirnice za doručak
- Dve udobne spavaće sobe sa bračnim krevetima veličine „queen“, klima-uređajima, pametnim televizorima i čistom posteljinom
- Dva kupatila sa sanitarijama plus praktičan toalet za goste
- Besplatan parking
- Pristup žici za sušenje veša u dvorištu
Da bismo vam olakšali boravak u Akri, nudimo i sledeće: prevoz sa aerodroma i privatne obilaske grada
Napomena: U vaš boravak je uključen početni iznos za komunalije koji pokriva struju, vodu, gas i gorivo za generator; možda će se naplaćivati dodatna naknada. Tu je i rezervni agregat za slučaj nestanka struje. Ako imate bilo kakvih pitanja o komunalijama ili korišćenju generatora pre rezervacije, obratite nam se.
Nadam se da će vam ovo biti korisno.
Nek' vas sreća prati i sve najbolje
Suzan 🙂
Hvala, Suzan. Zamolila sam pomoćnog domaćina da se pobrine za opise smeštaja i na tome sam i ostala. Nisam videla sve te dodatne formulacije i protivrečnosti. Vaš odgovor je bio koristan.