Povraćaj novca putniku bez oslobađanja datuma u kalendaru: služba za podršku zatvara moje tikete bez odgovora (Superdomaćin 13 godina)
Pozdrav zajednici,
Superdomaćin sam od 2013. godine i našao sam se u apsurdnoj situaciji sa korisničkom podrškom.
Činjenice: Nakon prevremenog odlaska jedne putnice (Veronike) u sredu, 30. septembra (za 3 neiskorišćena noćenja), služba podrške je izvršila povraćaj novca u iznosu od 300 €.
Greška Airbnb-a: Agent koji je vodio slučaj izvršio je ručni povraćaj novca, a da nije promenio datume rezervacije u sistemu. Rezultat: moj kalendar je ostao blokiran pod imenom putnice do predviđenog kraja boravka (3. oktobra).
Šteta: Osim što mi je oduzeo 300 EUR od prihoda, Airbnb mi je fizički onemogućio da ponovo postavim svoj smeštaj na platformu i da ga ponovo izdam tokom ta 3 dana. To je direktna dvostruka šteta izazvana proceduralnom greškom agenta.
Postupanje službe za podršku: Od četvrtka je to prava borba: obećanja da će me pozvati koja nikada nisu ispunjena, neopravdano zatvaranje tiketa od strane agenata i odbijanje da se uzme u obzir gubitak prihoda nastao usled njihovog sopstvenog tehničkog propusta.
Da li su drugi domaćini uspeli da dobiju nadoknadu za ovu vrstu interne greške od strane rukovaoca predmetom (Case Manager)? Kako ste uspeli da izvučete svoj predmet iz automatske petlje podrške nivoa 1?
Hvala vam na odgovorima!